Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

party time racing cars





 η προετοιμασία για το πάρτυ μας στις 17 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή έχει πολλή δουλίτσα.
γι αυτό ξεκινήσαμε από αρχές Οκτωβρίου να τα προλάβουμε όλα και πάλι μέχρι τελευταία στιγμή όλο και κάτι έβγαινε.
πρώτα είναι η έρευνα στο αγαπημένο διαδίκτυο που βοηθάει τρελά και παίρνει κανείς καταπληκτικές ιδέες. Και αφού δεις ό,τι αντίστοιχο σε πάρτυ που έχουν κάνει οι μαμάδες ανά τον κόσμο με θέμα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα ή αλλιώς racing cars, στο τέλος πελαγώνεις και θέλεις να τα κάνεις όλα. 
Αλλά όσο και αν έψαξα να βρω αυτοκόλλητα με αυτό το θέμα , έπρεπε να τα παραγγείλω από ξένο site που γίνεται μια χαρά αυτό αλλά δεν τα βρίσκεις τόσο εύκολα όλα μαζί και ίσως να χρειαστεί να παραγγέλνεις από διαφορετικά site κάθε φορά. 
και όλα αυτά γιατί κανείς δεν έχει αδερφούλα σαν τη δική μου που κάνει καταπληκτικά αυτοκόλλητα.
λέω λοιπόν να της παραγγείλω λίγο χαρτί αυτοκόλλητο με θέμα άσπρα μαύρα κουτάκια που παίζουν παντού στα αγωνιστικά αυτοκίνητα και της δείχνω και κάποια site που βρήκα και το αποτέλεσμα έρχεται ...







και καταλήγω με δύο τεράστια ΄χαλιά' από αυτοκόλλητα με αυτό το πατρόν


 αυτό για την πόρτα έξω 



 ένα τεράστιο ακόμη με μεγαλύτερα τετράγωνα....που τελικά έγινε τραπεζομάντηλο.... και αυτοκόλλητο  pit stop για ανεφοδιασμό. τοινγκ....




πολλά τέτοια τέλεια αυτοκόλλητα για ετικέτες για τον μπουφέ....






και αυτό για την πόρτα έξω.




 αυτό που πραγματικά ήταν σπαζοκεφαλιά ήταν τα δωράκια των παιδιών. μετά τα περσινά κουβαδάκια τίποτα άλλο δε μου φαινόταν ιδιαίτερο και κάτι να μείνει στα παιδιά να το έχουν. μετά θυμήθηκα τα αμέτρητα τενεκεδάκια που κρατάω από τις σάλτσες κονκασέ που παίρνω και κάποιες έχουν γίνει μολυβοθήκες του Κωνσταντίνου. οπότε να... μολυβοθήκες!!!. αλλά πως?
με αυτοκόλλητο φαινόταν οι γραμμές από το τενεκεδάκι  και δεν ήταν ωραίο , μετά που χρησιμοποίησα διάφορα   αυτοκόλλητα , τελικά μόνο τα χαρτόνια έδειχναν ωραία. είχαμε  11αγόρια και 8 κορίτσια. για τα κορίτσια με λουλουδάκια και τα αγόρια μαύρο χαρτόνι με το σχέδιο άσπρο μαύρο και αυτοκόλλητα αγωνιστικά αυτοκίνητα.






 σημαιάκια με ΄χρόνια πολλά Κωνσταντίνε'



                                 χωνάκια με μαύρο χαρτόνι για το ποπκορν.....ανάρπαστα.....




ένα απλό χαρτονένιο κουτί που ντύθηκε για την περίσταση




 και ένα απλό κουβαδάκι που φόρεσε την ανάλογη ενδυμασία και αυτό







 σοκολάτες και ζαχαρωτά για τα παιδιά μαζί με τις μολυβοθήκες που μπήκαν σε σακουλάκια   με τα ονόματά τους απ΄έξω










και η ημέρα ήρθε και έπρεπε να μπουν όλα στη θέση τους 




 α! είχα από παλιά και ένα μικρό καμβαδάκι άσπρο που ντύθηκε με μαύρο αυτοκόλλητο και επάνω με πατρόν το νούμερο 7 .








 το αυτοκόλλητο pit stop για ανεφοδιασμό με τρέλλανε!!!








 όλα έτοιμα και στημένα.Μπουκαλάκια νερό , χυμούς , ντουντούκες (ή πως λέγονται αυτά που κάνουν θόρυβο που όλοι κλείνουν τ αυτιά τους!!)


 και ο μπουφές μας. είχαμε ετοιμάσει μικρά χάμπουργκερ μικρά σαντουιτσάκια με αλλαντικά , πίτσα, χοτ ντογκ, τορτίγιες με αλλαντικά, κεφτεδάκια , μακαρονοσαλάτα (που δεν φαίνεται εδω)






κάτω θα έβαζα τρουφάκια αλλά το έβαλα φώτο πριν τα βάλω!!


και η πάντα καταπληκτική τούρτα με τα χέρια του μωρού μου που όμοιά της δεν έχει πουθενά γιατί είναι φτιαγμένη με πολλή αγάπη και προσωπική φροντίδα.


Μακάρι και του χρόνου. Να κυλάει η ζωή μας έτσι όμορφα χωρίς να σκεφτόμαστε προβλήματα από αυτά που κάθε μέρα ξεπηδάνε τα τελευταία 3-4 χρόνια από παντού.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα. Δυο χρόνια μετά και τα Cars είναι ακόμα επίκαιρα. Πλησιάζουν τα γενέθλια του γιου μου και θα έχουμε αυτό το θέμα. Μπορείτε να μου πείτε από προμηθευτήκατε τα αυτοκόλλητα ρολά με το άσπρο-μαύρο πατρόν;

    Ευχαριστώ,
    Ειρήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ζητώ συγγνώμη που δεν ειδα το σχολιο σας νωριτερα . ειχα απενεργοποιησει καποια εφαρμογη. τα αυτοκολλητα μου τα εκανε η αδερφη μου σε μηχανημα στη δουλεια της. εχει on line πολλα βεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή