Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

christmas wreath



'Ενα στεφανάκι από μπάλες και στολίδια 

 





Χρειαζόματε ένα στεφάνι από φελιζόλ , πολλές μπαλίτσες της αρεσκείας μας περίπου 20 σε διάφορα μεγέθη, πιο πολλές πρέπει να είναι μεσαίου και μικρού μεγέθους, μια κορδέλα χοντρή σε ανάλογο χρώμα και αν θέλουμε διάφορα άλλα σχετικά στολιδάκια και το πιστόλι της θερμόκολλας βέβαια. όποιος δεν έχει , θα βρει στο leroy merlin και το κόστος  ξεκινάει  κάτω από 10.Εγώ πήρα κουκουνάρια και χρησιμοποίησα και αποξηραμένα λουλούδια που είχα στα βάζα .

Κόστος κατασκευής:
Μπάλες από το jumbo συνολικά 8-10€ στεφάνι απο φελιζόλ 2€ , κορδέλα 1,5€ , κουκουνάρια 1,5€ και ότι άλλο νομίζουμε και μας αρέσει. Το μυστικό είναι να έχουμε και μικρά αντικείμενα πχ αποξηραμένα φύλλα , μικρά κουκουνάρια , καρύδια ή ότι άλλο ταιριάζει για να γεμίσουμε τα μικρά κενά που θα έχουν οι μπάλες καθώς τις κολλάμε στο φελιζόλ.




τυλίγουμε την κορδέλα γύρω από το φελιζόλ. Μία ταινία έφτασε για μια γύρα μια χαρά


έτοιμο , τυλιγμένο


τώρα πρέπει να υπολογίσουμε μία κάποια συμμετρία στις μπάλες που θα κολλήσουμε .Τις βάζουμε γύρω γύρω για να δούμε περίπου πως θα μπουν. επειδή όμως όταν κολλήσουν με τη θερμόκολλα δεν ξεκολλάνε θα πρέπει να κολληθούν όσο το δυνατόν γίνεται συμμετρικά ή να τα βάλουμε με σελοτέιπ (για αυτούς που κάνουν κάνουν κάτι τέτοιο πρώτη φορά) και αφού αποφασίσουμε για τις θέσεις , τα κολλάμε και με τη θερμόκολλα.




έτοιμο!!!!


έβαλα και αποξηραμένες φέτες πορτοκαλιού. Το να αποξηραθούν είναι εύκολο αλλά χρονοβόρο. Είτε τις βάζουμε στο φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία για 2 ώρες !!!! (πολύ ρεύμα ) είτε τις βάζουμε πάνω στο καλοριφέρ για μέρες. (εάν δεν τις θέλουμε άμεσα φυσικά και δεν βιαζόμαστε) . Εγω τις άφησα στο καλοριφέρ 2 εβδομάδες και να που τις χρησιμοποίησα.


Ας φτιαξουμε και μερικα για τη δουλεια λοιπον





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου